Als je niet tevreden bent over een van onze producten kun je je bestelling binnen 14 dagen aanmelden voor retour.  Meld een retour aan via het formulier via onze contactpagina.

Producten kunnen geretourneerd worden als het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retourzending zijn voor de klant.

Formulier herroeping

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is verantwoordelijk voor de kosten van de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening.

Heb je vragen?

Stel ze aan onze klantenservice via:

– Email: klantenservice@globalseller.nl
– Bel: +31 (0) 727850847

 

NAVIGATIE
Close

Mijn wagen

Close

Verlanglijst

Recently Viewed Close

Leuk je hier te zien!

Er wordt een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [privacybeleid].

Heeft u al een account?

Close

Categorieën

nl Dutch
X