Als professioneel bedrijf in de Stocklots trading ‘global seller-branche’, is het onze expertise om het assortiment in en rondom uw huis aangenamer te maken. Dit doen wij door een breed scala aan producten aan te bieden in verschillende rubrieken, waaronder wonen, koken, huishouden, speelgoed, sport en vrije tijd, kleding, schoenen en accessoires, outdoor en reizen, en nog veel meer.

Onze producten zijn betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Wij hebben ook snelle levering en staan altijd open voor feedback van onze klanten. Bovendien zijn wij continu op zoek naar innovatieve producten en nieuwe trends om ons assortiment uit te breiden en onze klanten te voorzien van de beste producten op de markt. Wij zijn ook altijd geïnteresseerd in samenwerkingen met leveranciers en merken om ons assortiment verder te verbeteren.

Als u vragen heeft over onze producten of ons bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd klaar om u te helpen.

Bedankt voor uw interesse in Global Seller.

Waarom zijn we beter dan de rest?

De producten die wij aanbieden aan onze klanten zijn van de hoogste kwaliteit.

Koop hetzelfde product voor de scherpste prijs

Klantenservice is onze nummer één PRIORITEIT! We beantwoorden jouw e-mails zo snel mogelijk! Dus als je een vraag hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Bedrijfsuren
Maandag: 09:30 – 5:30PM
Dinsdag: 09:30 – 5:30PM
Woensdag: 09:30 – 5:30PM
Donderdag: 09:30 – 5:30PM
Vrijdag: 09:30 – 5:30PM
Zaterdag: 11:00 – 5:30PM
Zondag:       Gesloten
HULP NODIG?

Onze klantenservice staat
voor je klaar.

Weer bereikbaar vanaf  10:00 tot 16:30

Bel: +31 727850847

klantenservice@globalseller.nl

NAVIGATIE
Close

Mijn wagen

Close

Verlanglijst

Recently Viewed Close

Leuk je hier te zien!

Er wordt een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [privacybeleid].

Heeft u al een account?

Close

Categorieën

nl Dutch
X