VEEL GESTELDE VRAGEN

Wij zijn te bereiken via het onderstaande mailadres:

info@globalseller.nl

Je kunt je vraag of opmerking ook via het contactformulier inzenden.

Jouw bestelling wordt meestal de volgende werkdag door PostNL bij u geleverd.

Vanaf het moment dat onze leverancier jouw globalseller.nl heeft afgeleverd bij het postbedrijf is de Track & Trace-informatie beschikbaar. De Track & Trace-code sturen we jou via e-mail.

Als je niet tevreden bent over een van onze producten kun je je bestelling binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Meld een retour aan via het formulier op de contactpagina.

Producten kunnen geretourneerd worden als het product niet overeenkomt met het product op onze webshop. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikerssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd. De kosten voor retourzending zijn voor de klant.

Een retourzending dient te zijn voorzien van Track & Trace-code. De verzender is verantwoordelijk voor de kosten van de verzending. Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening.

 

Als wij de door jou geretourneerde artikelen hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag binnen 2-3 werkdagen teruggestort op jouw bankrekening.

 

Bij Globalseller.nl kunt u kiezen hoe u wilt betalen. U kunt ervoor kiezen in één keer te betalen via iDeal, PayPAl, creditcard of Klarna Het is mogelijk dat u in het bestelproces niet alle betaalmogelijkheden aangeboden worden

HEEFT U NOG VRAGEN? NEEM CONTACT OP

CONTACT US

NAVIGATIE
Close

Mijn wagen

Close

Verlanglijst

Recently Viewed Close

Leuk je hier te zien!

Er wordt een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [privacybeleid].

Heeft u al een account?

Close

Categorieën

nl Dutch
X