DEUR- EN HEFBEUGELS Set van 2 stalen deurheffers, plaatheffers

14.95

Uitverkocht

E-mail wanneer voorraad beschikbaar!

  ... people are viewing this right now

EERSTE WERELD – De hijsprofessional voor deuren en meer!

Hangende en transporterende deuren – dit is meestal een nogal vervelende aangelegenheid, en niet alleen bij verhuizing. Met de Fried Elements deur en hijsbeugels krijg je nu twee sterke partners! Om de haak los te maken, bevestigt u gewoon een deur en een hijsbeugel, houdt u de deur met de andere hand vast, tilt u op en is de deur uit zijn scharnieren. Om de deur opnieuw op te hangen, schuift u de bijgeleverde geleidingshuls over het bovenste scharnier en hangt u eerst de deur bovenaan. Dankzij de geleidingshuls glijdt hij niet meer weg en kan hij nu eenvoudig aan het onderste scharnier worden bevestigd. Zelfs het transporteren van zware deuren, tafelbladen etc. is met de Fried Elements deur en hijsbeugels geen probleem meer, want je hebt nu aan beide kanten een handvat – geen gevaarlijk uitglijden en buigen meer! De tiljukken zijn voorzien van een antislip siliconencoating voor een optimale grip en ter bescherming van het deurmateriaal. Koop deze twee krachtige probleemoplossers nu – ze mogen in de toekomst niet ontbreken in uw gereedschapskist!

Oprichter CV:
Noodzaak maakt je inventief: toen vader Walter Fried (bijna 80 jaar oud) ondanks een schouderblessure een onaangenaam piepende deur probeerde op te tillen, wist hij niet dat deze deur met glaselementen 29 kilo woog! Omdat de deur alleen voor hem te zwaar was, had hij, zoals hij zelf zegt, een ‘flitsidee’: binnen 4 uur bouwde hij het prototype van de ‘deurbeugel’ in zijn eigen atelier. Vader en zoon waren zo enthousiast over dit praktische hulpje dat één ding duidelijk was: deze probleemoplosser mag in geen enkel huishouden meer ontbreken!

Gebaseerd op 0 beoordelingen

0.00 Overall
0%
0%
0%
0%
0%
Wees de eerste om te beoordelen “DEUR- EN HEFBEUGELS Set van 2 stalen deurheffers, plaatheffers”

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recensies

Er zijn nog geen beoordelingen.

NAVIGATIE
Close

Mijn wagen

Close

Verlanglijst

Recently Viewed Close

Leuk je hier te zien!

Er wordt een wachtwoord naar uw e-mailadres gestuurd.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te ondersteunen, om de toegang tot uw account te beheren en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons [privacybeleid].

Heeft u al een account?

Close

Categorieën

nl Dutch
X